Every day…
a custom
made package.

to bottom

Toegevoegde waarde

Bij EFP doen we graag meer voor u als opdrachtgever. Zoals de herkomst van producten waarborgen, geen minimale bestelhoeveelheden hanteren en u 24/7 orders laten plaatsen. Die toegevoegde waarde is typisch EFP.

Bestellen zoveel of zo weinig als u wilt

Bij EFP bestelt u de hoeveelheid die ú wilt. En niet de hoeveelheid die ons toevallig logistiek goed uitkomt. Een paar doosjes van een product? We regelen het. U kunt ongelimiteerd producten mixen op één of meer pallets. Daardoor kunt u altijd effectief inspelen op de omloopsnelheid in uw bedrijf.

Tracking and tracing

Voedselveiligheid is meer dan ooit een issue. EFP vindt het vanzelfsprekend dat de herkomst van producten altijd te achterhalen is. Producten die binnenkomen, worden direct van een barcode voorzien met de gegevens die later van belang kunnen zijn. Zo is de historie van elke order altijd inzichtelijk.

24/7 bestellen

EFP opereert wereldwijd, dwars door de verschillende tijdzones heen. Daarom zijn wij ook op elk moment van de dag (en de nacht) bereikbaar. Bij versproducten zoals groenten en fruit is er immers geen tijd te verliezen.