Taking care
of freshness.
Every day.

EFP

EFP zorgt iedere dag weer voor de beste kwaliteit groente, fruit, exoten en andere versproducten. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan langdurige relaties en persoonlijke service. We inspireren met noviteiten en ontzorgen met maatwerk.

Exporteur van groenten en fruit

EFP is al twintig jaar exporteur van groenten, fruit, exoten en andere versproducten. We weten wat er wereldwijd te koop is. Met een groot netwerk aan leveranciers in binnen- en buitenland voldoen we aan al uw eisen. Vooral die op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en leverbetrouwbaarheid. Dat maakt EFP tot een plezierige partner om mee samen te werken.

Mixpallets is dagelijks werk

Onze producten gaan naar uiteenlopende bestemmingen in geheel Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. Al even verschillend zijn onze marktsegmenten: supermarkten en cateringbedrijven, foodservicespecialisten en verwerkende bedrijven, groothandelaren en horeca. Minimumhoeveelheden kennen we niet: het samenstellen van mixpallets is dagelijks werk.

Optimaal gestroomlijnd proces

Als familiebedrijf koesteren we onze relaties. Bij EFP heeft u één contactpersoon die goed inspeelt op uw wensen. Intern is het proces optimaal gestroomlijnd. Vanuit drie locaties zijn we u van dienst: Poeldijk, Ter Apel (Groningen) en Perpignan (Frankrijk). Het zijn vestigingen met een strategische ligging. Zo ligt de hoofdvestiging in Poeldijk middenin het Westland, wereldwijd hét productiecentrum voor groenten, en dichtbij de haven van Rotterdam. Vergaande automatisering en betrokken medewerkers waarborgen de efficiency. Dat maakt dat we een totaalpakket tegen concurrerende prijzen kunnen leveren.