Every day…
double checking
quality.

to bottom

Kwaliteit

EFP is de vaste leverancier van uiteenlopende afnemers. Daarom zijn we ook thuis in de verschillende kwaliteiten die er in de markt te koop zijn. Zo kunnen we altijd aan uw kwaliteitseisen voldoen. Op welk niveau die ook liggen.

Telers met het Global GAP certificaat

Een goede kwaliteit is altijd belangrijk in groenten en fruit. Het gaat immers om gezondheid en voedselveiligheid. Die kwaliteit is bij EFP een van onze belangrijkste selectiecriteria. Dat begint al bij de keus van onze toeleveranciers. Die checken we wereldwijd op het voldoen aan onze hoge eisen. Van elke leverancier verlangen we het Global GAP keurmerk, het belangrijkste certificaat op het gebied van voedselveiligheid. Aan de hand van jaarlijkse audits houden we scherp zicht op hun inspanningen.

Food compass

EFP is aangesloten bij Food Compass. Door het nemen van periodieke monsters waarborgen we de voedselveiligheid van ons product.

Ervaren keurmeesters voor groenten en fruit

Essentieel onderdeel van het interne kwaliteitssysteem zijn de keuringen. Onze keurmeesters hebben jarenlange ervaring. Ze hebben alle opleidingen en trainingen gevolgd om uiteenlopende producten te kunnen beoordelen. Dat doen we zelfs meerdere malen, zowel voor producten van Nederlandse afkomst als voor alles wat van buiten Nederland komt. Ook intern hanteren we een kwaliteitssysteem: dat van BRC, een van de belangrijkste certificeringen op het gebied van voedselveiligheid.

Certificaten

Biologische producten vormen ook onderdeel van ons assortiment. Om de betrouwbaarheid hiervan te garanderen zijn we SKAL gecertificeerd. Download hier onze certificaten: