Every day…
an extra seal
of approval.

Diensten

Groenten en fruit leveren kunnen meer bedrijven. Maar welk bedrijf biedt u het gemak van one stop shopping? Welke leverancier zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar douaneformaliteiten en het transport? EFP!

Eén adres voor al uw groenten en fruit

Waarom zaken doen met meer leveranciers, als u het complete pakket ook op één adres kunt kopen? EFP levert een totaalpakket. Niet alleen groenten en fruit, maar ook citrus, exoten, cressen, kruiden, paddenstoelen, noten en aardappels. Daarvoor werken we met de beste leveranciers ter wereld, van het thuisland Nederland tot en met Zuid-Afrika en Argentinië.

Het assortiment is niet alleen breed, maar ook diep: we kennen alle variëteiten op de markt en sourcen continu naar nieuwe kwaliteiten. Bovendien heeft u maximale vrijheid bij het bestellen. Geen volle pallets nodig? We kennen geen grenzen in mixpallets.

Alle douaneformaliteiten geregeld

Wat is er eenvoudiger als uw leverancier u meteen alle douaneformaliteiten uit handen neemt? Zo’n leverancier is EFP. Export naar de verste bestemmingen is voor ons dagelijks werk. Daardoor kennen we alle procedures en protocollen. Dat geeft u de zekerheid dat alles rondom uw order is geregeld, zodra uw producten in de vrachtwagen of het vliegtuig worden geladen voor het transport.

Transport wordt voor u geregeld

Vers is alléén maar vers als het tijdig op de plaats van bestemming ligt. Onderdeel van het proces is ook een efficiënt transport. Een netwerk van vaste transportpartners helpt om de versketen kort te houden - waar ook ter wereld. Zowel bij transport met het vliegtuig als met vrachtwagen of boot staan we in voor goede bescherming en temperatuurregeling.