Every day…
a wide variety
of fresh.

Levering

We voldoen graag aan uw eisen en wensen op het gebied van levering. Sterker, daar staat EFP om bekend. Elke bestelhoeveelheid is mogelijk. We stellen alles in het werk om bestelde producten te vinden. En we leveren uw order (voor zover mogelijk) ook in elke gewenste verpakking.

Mixpallets van groenten en fruit

Mixpallets maken is bij EFP dagelijks werk. U kunt bij ons elk product in elke gewenste hoeveelheid bestellen. Al gaan er honderden producten op tien verschillende pallets de deur uit: wij regelen het. Onze loodsmedewerkers beschikken over de juiste ervaring. En dankzij een geavanceerd computersysteem zijn we er op ingesteld. Die flexibiliteit maakt dat u niet vast zit aan volle pallets, maar uw eigen inkoopvolume bepaalt.

Transport van versproducten

Voor de levering maken we gebruik van alle denkbare transportmiddelen, altijd temperatuur-gecontroleerd. Het vliegtuig voor verder weg gelegen bestemmingen, vrachtwagens en zeecontainers voor dichterbij. Doordat we altijd vaste transportpartners inschakelen, kunt u van onze leverbetrouwbaarheid op aan. Tracking and tracing geeft continu inzicht in de status van uw order.

24/7 uw versproducten bestellen

De handel in groenten en fruit gaat 24/7 door. Wij ook. U kunt elk moment van de dag en de nacht bestellen.

Klantspecifiek verpakken

Ook zijn we u van dienst bij het verpakken en ompakken van producten. Heeft u specifieke wensen? EFP ontzorgt u door uw klantspecificaties exact op te volgen.